Πωλείται μικρό ξενοδοχείο στο Σίσι Λασιθίου Κρήτης MM Συμβουλευτείτε μας
Τετραγωνικά : 4 500 m²
Παροχές : Δρόμος, Με άδεια οικοδομής, Εντός σχεδίου, Εκτός σχεδίου, Πρόσοψη σε δρόμο, Θέα σε θάλασσα, Θέα σε βουνό, Περιφραγμένο, Με Νερό, Με Ρεύμα, Διαμπερές, Με αυλή, Με κήπο, Μπαλκόνι

Πωλείται μικρό ξενοδοχείο,  στο Σίσι Λασιθίου Κρήτης, κοντά  στην θάλασσα και το λιμάνι.  Διαθέτει 28 διαμερίσματα-στούντιο, πισίνα, χώρο στάθμευσης,  εξωτερικούς χώρους και άδεια για επιπλέον κτήριο.  Στην διάθεσή σας για πληροφορίες αυτής της πολύ ενδιαφέρουσας αγγελίας

Ευκαιρία !!
Πωλείται Οικόπεδο 380 τ.μ., Νεάπολη,Νικηθιανό, προς ΧουμεριάκοMR Συμβουλευτείτε μας
Τετραγωνικά : 380 m²
Παροχές : Δρόμος, Εντός σχεδίου, Πρόσοψη σε δρόμο, Θέα σε βουνό, Με Νερό, Με Ρεύμα, Με κήπο

Πωλείται αυτό το αξιόλογο οικόπεδο 380μ2 σε καλό σημείο, στο Νικηθιανό προς Χουμεριάκο, Νεάπολης Λασιθίου Κρήτης.  Ο νέος ιδιοκτήτης μπορεί να ξεκινήσει τις εργασίες άμεσα, να κατασκευάσει την κατοικία του. Κτίζει 240τ.μ. Υπάρχει αγνό παρθένο φυσικό τοπίο, εύκολη πρόσβαση στην πόλη της Νεάπολης, του Αγίου Νικολάου, την έξοδο προς την εθνική οδό. Μπορεί επίσης να περπατά μέχρι τους γύρω οικισμούς, καθώς και την γύρω περιοχή.

 

Απόσταση από το αεροδρόμιο Ηρακλείου 50',από παραλίες 10'.

 

Στην διάθεση σας για πληροφορίες αυτής της αγγελίας.

                 

 

Λεπτομέρεια Ευκαιρία !!
Πωλείται μονοκατοικία στην Μακρυγέννησα Νεάπολης LK 5 000 €
Καθαρά τεραγωνικά : 40 m²
Τετραγωνικά : 50 m²
Παροχές : Δρόμος, Εντός σχεδίου, Πρόσοψη σε δρόμο, Θέα σε βουνό, Χωρίς Κοινόχρηστα, Με αυλή

Πωλείται πετρόκτιστη παραδοσιακή κατοικία, έτους κατασκευής προ του 1920, στο κέντροτου οριοθετημένου ομώνυμου οικισμού, δίπλα στην εκκλησία, με πρόσοψη στοκεντρικό δημοτικό τσιμεντοστρωμένο δρόμο, αποτελούμενη από δύο δωμάτια μεκαμάρα, δοκάρια και ταράτσα, έκτασης 40 τ.μ. και αύλειο χώρο 10τμ

Χρειάζεται  ανακαίνιση.  

Στην διάθεση σας για πληροφορίες της αξιόλογης αγγελίας.     

 

 

Λεπτομέρεια Ευκαιρία !!
Πωλείται μονοκατοικία στην Μακρυγέννησα Νεάπολης LK 25 000 €
Καθαρά τεραγωνικά : 80 m²
Τετραγωνικά : 162 m²
Παροχές : Δρόμος, Εντός σχεδίου, Πρόσοψη σε δρόμο, Θέα σε βουνό, Χωρίς Κοινόχρηστα, Με Αποθήκη, Διαμπερές, Με αυλή, Μπαλκόνι

Πωλείται στον παραδοσιακό οικισμό Μακρυγέννησα (στο Βόρειο Μεραμπέλλο) του Δημ. Διαμ.Νεάπολης του Δήμου Αγίου Νικολάου, πετρόκτιστη  παραδοσιακή κατοικία, έτους κατασκευής 1937,στην είσοδο του οριοθετημένου ομώνυμου οικισμού Μακρυγέννησα, μεπρόσοψη στον κεντρικό τσιμεντοστρωμένο δημοτικό δρόμο, έκτασης 162 τ.μ. Τοκτιριακό σύνολο αποτελείται από: 2 δωμάτια με τζάκι, παράθυρα, ταράτσα,στάβλο, αποθήκη, ομβροδεξαμενή, ξυλόφουρνο και αύλειο χώρο.

Ο νέος ιδιοκτήτης μπορεί να κάνει  ανακαίνιση,  και να κατοικίσει σ'ένα υπέροχο αρχοντικό σπίτι. . Συνεχίζοντας η διαδρομή μέσα από άλλα χωριά, φθάνει στην Πλάκα-Ελούντα και το νησί της Σπιναλόγκας.

Στην διάθεση σας για πληροφορίες της αξιόλογης αγγελίας.     

 

 

Λεπτομέρεια
Πωλείται μονοκατ.,Μίλατος-Νεάπολη ΚΚ 180 000 €
Καθαρά τεραγωνικά : 114 m²
Τετραγωνικά : 500 m²

 Πωλείται  υπέροχη κατοικία, πολύ καλής κατασκευής, με 3 υπνοδ/τια, τζάκι, κήπο, μόνωση στην ταράτσα και τους τοίχους. Βρίσκεται σε οικόπεδο 500τ.μ., στη Μίλατο Λασιθίου Κρήτης, με υπέροχη θέα και φυσικό τοπίο. Υπάρχουν 3 σώματα κλιματισμού επίσης. Όμορφη, ανεμπόδιστη θέα σε βουνό και θάλασσα. Ο νέος ιδιοκτήτης μπορεί να απολαμβάνει, τους  εξωτερικούς χώρους, τα φυτά και δένδρα, την εύκολη πρόσβαση στην ακτή. Επίσης την απλότητα και ηρεμία, της περιοχής.

Απέχει 50' από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, 25' από τον Άγιο Νικόλαο και θαυμάσιες παραλίες. Στην διάθεση σας για πληροφορίες...
Διαθέσιμη 4 μήνες μετά την συμφωνία.
Επιπλέον Χαρακτηριστικά: Άδεια, Αποχέτευση, Δεξαμενή νερού, πάτωμα πλακάκια,τζάκι.

Λεπτομέρεια Ευκαιρία !!
Πωλείται Οικόπεδο 887 τ.μ. Λατσίδα ΛασιθίουMG 50 000 €
Τετραγωνικά : 887 m²
Παροχές : Δρόμος, Εντός σχεδίου, Πρόσοψη σε δρόμο, Θέα σε βουνό, Με Νερό, Με Ρεύμα

Πωλείται αυτό το αξιόλογο οικόπεδο, σε 3 δρόμους,  887μ2,  σε καλό σημείο, στην Λατσίδα Λασιθίου Κρήτης, κοντά στον Άγιο Αντώνιο.  Ο νέος ιδιοκτήτης μπορεί να ξεκινήσει τις εργασίες άμεσα μετά την αγορά του, να κατασκευάσει την κατοικία του, και να απολαμβάνει την γαλήνη του χωριού, την θέα, και το αγνό παρθένο περιβάλλον. . Μπορεί επίσης να περπατά στην γύρω περιοχή, σαν να είναι στην φύση,  ζώντας θαυμάσια φυσική ζωή, Υπάρχουν καφενεία, ταβέρνες και τα απαραίτητα στο χωριό. Απόσταση από την Νεάπολη 4χιλιόμετρα. Ίσως υπάρχει δυνατότητα κατάτμισης.

Στην διάθεση σας για πληροφορίες της αγγελίας.

                  

 

Λεπτομέρεια Ευκαιρία !!
Πωλείται μονοκατοικία στον Κουδουμάλο Νεάπολης Λασιθίου 32 000 €
Καθαρά τεραγωνικά : 56 m²
Τετραγωνικά : 108 m²
Παροχές : Δρόμος, Εντός σχεδίου, Πρόσοψη σε δρόμο, Θέα σε θάλασσα, Θέα σε βουνό, Περιφραγμένο, Με Νερό, Με Ρεύμα, Διαμπερές, Με αυλή, Με κήπο

Πωλείται αυτή η πέτρινη μονοκατοικία με τζάκι, εντός οικισμού Κουδουμάλου, δίπλα στον Φινοκαλιά, του Δημοτικού Διαμερίσματος Νεάπολης Λασιθίου Κρήτης και απέχει περίπου 18 χιλιόμ. απ αυτήν. Δίπλα στον κεντρικό δρόμο, ισόπεδο, με θέα την θάλασσα από μακριά. 
Ο νέος ιδιοκτήτης μπορεί να ξεκινήσει με μιά καθαριότητα-συντήρηση και να κατοκίσει άμεσα. Θα χαίρεται την γαλήνη και το όμορφο τοπίο με το άριστο κλίμα, ζώντας μια υπέροχη φυσική ζωή.Πολύ εύκολα θα πηγαίνει στο περιβάλλον για άσκηση-δραστηριότητες. Σε μικρή απόσταση υπάρχουν οικόπεδα με 6.000ε - 8.000ε για μεγαλύτερους χώρους η κάποια καλλιέργεια. Στον οικισμό, ακριβώς δίπλα υπάρχει ταβέρνα-καφενείο όπου θα απολαμβάνει τον καφέ η την ρακή του συντροφιά με τους λίγους κατοίκους. Συνεχίζοντας η διαδρομή μέσα από άλλα χωριά, φθάνει στην Πλάκα-Ελούντα και το νησί της Σπιναλόγκας.

Στην διάθεση σας για πληροφορίες της αξιόλογης αγγελίας.     

 

 

Λεπτομέρεια Ευκαιρία !!
Πωλείται Οικόπεδο 465 τ.μ. στον Κουδουμάλο Νεάπολης Λασιθίου 9 500 €
Τετραγωνικά : 465 m²

Πωλείται αυτό το οικόπεδο εντός οικισμού Κουδουμάλου, δίπλα στον Φινοκαλιά, του Δημοτικού Διαμερίσματος Νεάπολης και απέχει περίπου 18 χιλιόμ. απ αυτήν. Ακουμπά στον κεντρικό δρόμο, ισόπεδο, με θέα την θάλασσα. Προσφέρεται στις 6.500.
Ο νέος ιδιοκτήτης μπορεί να ξεκινήσει να κατασκευάζει άμεσα και να χαίρεται την γαλήνη και το όμορφο τοπίο, ζώντας μια υπέροχη φυσική ζωή. Στον οικισμό ακριβώς δίπλα υπάρχει ταβέρνα-καφενείο όπου θα απολαμβάνει τον καφέ η την ρακή του συντροφιά με τους λίγους κατοίκους.

Στην διάθεση σας για πληροφορίες.     

 

 

Λεπτομέρεια
Πωλείται μεζονέτα στον Άγιο ΝικόλαοRA 400 000 €
Καθαρά τεραγωνικά : 200 m²
Τετραγωνικά : 2 506 m²
Παροχές : Δρόμος, Με άδεια οικοδομής, Εκτός σχεδίου, Πρόσοψη σε δρόμο, Θέα σε θάλασσα, Θέα σε βουνό, Περιφραγμένο, Με Νερό, Με Ρεύμα, Χωρίς Κοινόχρηστα, Με Αποθήκη, Διαμπερές, Με αυλή, Με κήπο, Μπαλκόνι

Πωλείται αυτή η υπέροχη μεζονέτα στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, 2 ορόφων,4 υπνοδωμάτια,τζάκι,κεντρική θέρμανση και ζεστό νερό με υγραέριο,  σε άριστη κατάσταση, άριστα υλικά,  σε όλα τα δωμάτια, με όμορφη, ανεμπόδιστη θέα σε βουνό και θάλασσα. Ο νέος ιδιοκτήτης μπορεί να απολαμβάνει, τους  εξωτερικούς χώρους, τους κήπους, τα φυτά και δένδρα, την εύκολη πρόσβαση στην πόλη, υπηρεσίες. Επίσης την απλότητα και ηρεμία, με το,απέραντο τοπίο που απλώνεται γύρω.  Η τιμή πιθανόν να  είναι συζητήσιμη και θα υπάρχει διάλογος και κατανόηση...
Απέχει 50' από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, 5' από τον Άγιο Νικόλαο και θαυμάσιες παραλίες.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά: Άδεια, Αποχέτευση, Αυτόνομη θέρμανση, Δεξαμενή νερού,   Κουφώματα αλουμινίου, πάτωμα πλακάκια, Διπλά Τζάμια,τζάκι.

 

Εκτύπωση

Καλώς ορίσατε στην CRETE PROPERTY HOMES, μεσιτικό γραφείο που λειτουργεί με την κατανόηση,  εργασία και εμπειρία του Ιωάννη Γαράκη.

Μέλος του ΣΥΜΑΚ (σύλλογος μεσιτών Ανατολικής Κρήτης), με νόμιμες προυποθέσεις, όπως ορίζει ο νόμος.

Εάν θέλετε να αποκτήσετε μια κατοικία, ένα διαμέρισμα, ένα οικόπεδο-αγροτεμάχιο, ή είστε Επενδυτής και ενδιαφέρεστε για επενδύσεις. Εάν είστε  ιδιοκτήτης ακινήτων και θέλετε να προωθήσετε για πώληση το ακίνητο σας.  Το γραφείο  είναι σε θέση να προσφέρει υπηρεσίες και βοήθεια για οτιδήποτε αφορά  αγοραπωλησία γης, κατοικιών, καταστημάτων στην Νεάπολη Κρήτης, τον Άγιο Νικόλαο την ευρύτερη περιοχή και άλλες περιοχές.

Σ'  αυτήν την όμορφη μεριά του νησιού της Κρήτης,  με τα υπέροχα φυσικά τοπία, τις παραλίες,  τα καθαρά νερά, το άριστο κλίμα και τον καθαρό αέρα, μπορεί κάποιος να ζήσει μόνιμα ή για διακοπές. Θα απολαμβάνει την κάθε στιγμή της ζωής του απλά και φυσικά, σε αγνό παρθένο, ευλογημένο τόπο, με καλές ντόπιες τροφές, νιώθοντας υγεία και χαρά .

Εύκολα μπορεί να έχει πρόσβαση στην φύση για περπάτημα, άσκηση, επαφή με το θαυμάσιο περιβάλλον και την θάλασσα.

Υπάρχουν μονοκατοικίες, πέτρινα σπίτια, διαμερίσματα, οικόπεδα, ώστε να επιλέξει κάποιος εκείνο που χρειάζεται.

Η περιοχή της Νεάπολης και του Αγίου Νικολάου απέχει από το αεροδρόμιο μόνο 35'-45'.

Είμαστε στην διάθεση σας για όποιες πληροφορίες των αγγελιών χρειαστείτε, πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουμε ώστε να αποκτήσετε η να προωθήσετε  αυτό που θέλετε και να έχετε ευχάριστο και χρήσιμο χρόνο σε τούτο το αξιόλογο μέρος.

                                  Με εκτίμηση  Ιωάννης Γαράκης                                  

 

Welcome to the Real Estate Agency of Mr John Garakis, member of SYMAK (Association ofEastern Crete Realtors).

The agency, in compliance with the terms and conditions of legislation, has been providing services since 2006 in Neapoli Crete,  Agios Nikolaos and in the surrounding area, and through partners elsewhere.

In this beautiful part of the island, with its wonderful scenery, beaches with crystal clear waters, excellent climate and fresh air, people can live permanently or for vacation and enjoy every single moment with simplicity and natural lifestyle in traditional villages or small towns. They can easily go for walks, exercise, contact with the environment or cycling along scenic routes in great spots of natural beauty, or just to the sea.

There are a lot of modern or stone houses, apartments or plots to choose from, with easy access to the airport or port in approximately 35-40 minutes.

At your disposal for information so that you can obtain what you need and have a pleasant and useful stay in this remarkable place or if you wish to promote your property for sale so that every possible option can be discussed.

                            Yours sincerely   Giannis Garakis

                                         

                                               

 
Πωλείται μικρό ξενοδοχείο στο Σίσι Λασιθίου Κρήτης MM
Τιμή : Συμβουλευτείτε μας
Τετραγωνικά : 4 500 m²
Παροχές : Δρόμος, Με άδεια οικοδομής, Εντός σχεδίου, Εκτός σχεδίου, Πρόσοψη σε δρόμο, Θέα σε θάλασσα, Θέα σε βουνό, Περιφραγμένο, Με Νερό, Με Ρεύμα, Διαμπερές, Με αυλή, Με κήπο, Μπαλκόνι
Λεπτομέρεια
Πωλείται Οικόπεδο 380 τ.μ., Νεάπολη,Νικηθιανό, προς ΧουμεριάκοMR
Ευκαιρία !! Τιμή : Συμβουλευτείτε μας
Τετραγωνικά : 380 m²
Παροχές : Δρόμος, Εντός σχεδίου, Πρόσοψη σε δρόμο, Θέα σε βουνό, Με Νερό, Με Ρεύμα, Με κήπο
Λεπτομέρεια
Πωλείται μονοκατοικία στην Μακρυγέννησα Νεάπολης LK
Λεπτομέρεια Ευκαιρία !! Τιμή : 5 000 €
Καθαρά τεραγωνικά : 40 m²
Τετραγωνικά : 50 m²
Παροχές : Δρόμος, Εντός σχεδίου, Πρόσοψη σε δρόμο, Θέα σε βουνό, Χωρίς Κοινόχρηστα, Με αυλή
Λεπτομέρεια
Πωλείται μονοκατοικία στην Μακρυγέννησα Νεάπολης LK
Λεπτομέρεια Ευκαιρία !! Τιμή : 25 000 €
Καθαρά τεραγωνικά : 80 m²
Τετραγωνικά : 162 m²
Παροχές : Δρόμος, Εντός σχεδίου, Πρόσοψη σε δρόμο, Θέα σε βουνό, Χωρίς Κοινόχρηστα, Με Αποθήκη, Διαμπερές, Με αυλή, Μπαλκόνι
Λεπτομέρεια
Πωλείται μονοκατ.,Μίλατος-Νεάπολη ΚΚ
Λεπτομέρεια Τιμή : 180 000 €
Καθαρά τεραγωνικά : 114 m²
Τετραγωνικά : 500 m²
Λεπτομέρεια
Πωλείται Οικόπεδο 887 τ.μ. Λατσίδα ΛασιθίουMG
Λεπτομέρεια Ευκαιρία !! Τιμή : 50 000 €
Τετραγωνικά : 887 m²
Παροχές : Δρόμος, Εντός σχεδίου, Πρόσοψη σε δρόμο, Θέα σε βουνό, Με Νερό, Με Ρεύμα
Λεπτομέρεια
Πωλείται μονοκατοικία στον Κουδουμάλο Νεάπολης Λασιθίου
Λεπτομέρεια Ευκαιρία !! Τιμή : 32 000 €
Καθαρά τεραγωνικά : 56 m²
Τετραγωνικά : 108 m²
Παροχές : Δρόμος, Εντός σχεδίου, Πρόσοψη σε δρόμο, Θέα σε θάλασσα, Θέα σε βουνό, Περιφραγμένο, Με Νερό, Με Ρεύμα, Διαμπερές, Με αυλή, Με κήπο
Λεπτομέρεια
Πωλείται Οικόπεδο 465 τ.μ. στον Κουδουμάλο Νεάπολης Λασιθίου
Λεπτομέρεια Ευκαιρία !! Τιμή : 9 500 €
Τετραγωνικά : 465 m²
Λεπτομέρεια
Πωλείται μεζονέτα στον Άγιο ΝικόλαοRA
Λεπτομέρεια Τιμή : 400 000 €
Καθαρά τεραγωνικά : 200 m²
Τετραγωνικά : 2 506 m²
Παροχές : Δρόμος, Με άδεια οικοδομής, Εκτός σχεδίου, Πρόσοψη σε δρόμο, Θέα σε θάλασσα, Θέα σε βουνό, Περιφραγμένο, Με Νερό, Με Ρεύμα, Χωρίς Κοινόχρηστα, Με Αποθήκη, Διαμπερές, Με αυλή, Με κήπο, Μπαλκόνι
Λεπτομέρεια


Εντοπισμός :
Προϋπολογισμός :

Παροχές :

0 ακίνητα βρέθηκαν